Facilitaire dienstverlening


REPARATIE

Door dagelijks intensief gebruik vindt er bij kantoormeubilair slijtage plaats. Vaak werkt bijvoorbeeld de bureaustoel uitstekend, dan is herstofferen een uitkomst. Hiermee bespaart u veel kosten en krijgt het kantoor een vernieuwde uitstraling.

Tevens repareren wij kasten en ladeblokken die niet goed sluiten, hoogte-instelling van bureaustoelen en – tafels, maar ook gebroken sleutels in sloten. Dit draagt bij aan een veilige en prettige werkomgeving.


VERVOER

Heeft u binnenkort een (interne) verhuizing? Dan is het meestal een kostbare en stressvolle aangelegenheid. U en uw werknemers zijn hierdoor minder productief. Van de Wetering verhelpt dit door alle logistieke zaken rondom een verhuizing uit handen te nemen. Of het nu gaat om één klus of complexe projecten, wij regelen de verhuizing graag voor u!

Gaat u verbouwen? En wilt u bijvoorbeeld uw archief tijdelijk opslaan? Wij bieden veilige en droge opslagruimten. Indien u verouderd meubilair wilt afvoeren, zorgen wij voor de afhandeling hiervan. Samen met u bereiden wij de afspraken voor, zodat de verhuizing moeiteloos verloopt.

ONDERHOUD

Wilt u frequent een check op alle kantoormeubilair, om grote beschadigingen te voorkomen? Preventief onderhoud is de uitkomst. Door een periodieke werkplek keuring te laten plaatsvinden, verlengt u de levensduur.

Een periodieke werkplek keuring checkt op;

• Slijtage van bureaustoelen
• Beschadiging van kasten en ladeblokken
• Hoogte-instelling van bureautafels en -stoelen
• Functionaliteit van bedieningsknoppen
• Ontbrekende sleutels

Na iedere keuring krijgt u geheel vrijblijvend ons advies.

Naast de verlengde levensduur van uw kantoormeubilair, hebben uw werknemers een ergonomisch verantwoorde werkomgeving. Dit draagt bij aan de productiviteit. Door onze flexibiliteit belasten wij uw werknemers minimaal tijdens de periodieke werkplek keuring.


SERVICE

Voor de uitvoering van diverse klussen in en rondom het kantoor is de handyman service de uitkomst! All-round inzetbaar die u graag werk uit handen neemt, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Voordelen van handyman service;

• Altijd in de buurt
• VCA gecertificeerd
• Optimale service en deskundige uitvoering
• Kostenbesparend


KABELMANAGEMENT

Met kabelmanagement zorgen wij ervoor dat de kabels op de werkplekken netjes en ordelijk worden gemonteerd. In een professionele werkomgeving kan je er eigenlijk niet omheen. Behalve een professionele uitstraling van de werkplekken is kabelmanagement belangrijk om de werkplekken opgeruimd te houden, goed schoon te kunnen houden, stof te voorkomen, kabelbreuk te voorkomen, gevaar op brand te voorkomen etc.

× Kan ik u helpen op WhatsApp?