Tweedehands kantoorinrichting

Tweedehands kantoorinrichting koop je bij de werkplekregisseurs van Van de Wetering Facilitaire Diensten B.V. Wij houden ons al jarenlang bezig met de in- en verkoop van tweedehands kantoormeubelen. In ons uitgebreide assortiment vind je behalve scherp geprijsde kantoormeubels ook designmeubels van topkwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar het meubilair aan moet voldoen. Wij bieden u daarom een uitgebreide selectie aan die wij zelf met zorg hebben aangesteld. Bekijk onze showroom om een impressie te krijgen van ons aanbod.

Advies en service

Wij helpen u kantoormeubels samen te stellen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf en kantoor en bieden hierbij advies op maat. Wij nemen alle zorg uit handen, want ons nette en vriendelijke personeel komt de kantoormeubels gewoon bij u brengen, plaatsen en eventueel monteren! Uiteraard bent u bij ons van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie (vers gemalen bonen) bespreken wij met u graag de opdracht en helpen wij u verder. Of kom gewoon vrijblijvend eens langs om kennis te maken! Bekijk onze contactpagina voor onze gegevens.

Huren kan ook!

Heeft u een tijdelijke kantoorinrichting nodig? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van ons verhuuronderdeel: WRKPLK.

Tweedehands kantoorinrichting

× Kan ik u helpen op WhatsApp?