Goedkope kantoormeubelen huren

Goedkope kantoormeubelen huren? Dan bent u bij Van de Wetering Facilitaire Diensten aan het juiste adres. Want simpel gezegd: Wij verhuren, monteren en plaatsen kantoormeubilair.
Wij hebben een compleet aanbod die wij vanuit onze jarenlange ervaring zelf hebben samengesteld. Ons assortiment bevat alleen kantoormeubelen van toonaangevende fabrikanten en voldoen aan de meest recente normeringen die de Arbowetgeving stelt. Ons meubilair is scherp geprijsd! U kunt er vanuit gaan dat u bij ons goedkoper uit bent dan bij de concurrent. Tevens geniet u een snelle levering en zijn speciale wensen altijd bespreekbaar.

goedkope kantoormeubelen huren | van de wetering facilitaire diensten

Advies en service

Als werkplekregisseur bieden wij advies op maat. Wij helpen u kantoormeubelen samen te stellen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf en kantoor en bieden hierbij advies op maat. Of dit nu gaat om iconische designstoelen zoals Ahrend Revolts en Vitra Eames of betaalbare volledig instelbare bureaustoelen, wij nemen alle zorg uit handen! Ons nette en vriendelijke personeel komt de kantoormeubelen overigens gewoon bij u brengen, plaatsen en eventueel monteren! Uiteraard bent u bij ons van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie (vers gemalen bonen) bespreken wij met u graag de opdracht en helpen wij u verder. Of kom gewoon vrijblijvend eens langs om kennis te maken! Bekijk onze contactpagina voor onze gegevens.

goedkope kantoormeubelen huren | van de wetering facilitaire diensten

WRKPLK

WRKPLK is onderdeel van Van de Wetering Facilitaire Diensten. Wij zijn dé specialist in het verzorgen van tijdelijke kantoorinrichtingen. Bekijk op onze website de  volledige informatie zoals het aanbod en de voorwaarden.

www.wrkplk.nl

 

× Kan ik u helpen op WhatsApp?