Ergonomisch bureau

Ergonomische bureaus koop of huur je bij Van de Wetering Facilitaire Diensten B.V. Al ons kantoormeubilair is ergonomisch en voldoet aan de laatste ARBO normen. Ons aanbod is door jarenlange ervaring met zorg samengesteld en is alleen van de beste kwaliteit en topmerken. Bij ons kunt u terecht voor betaalbare producten zowel nieuw als gebruikt. Er is dus voor elk wat wils, hoe groot uw bedrijf ook is.

Advies en service

Wij helpen u ergonomische kantoormeubels samen te stellen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf en kantoor en bieden hierbij advies op maat. Wij nemen alle zorg uit handen, want ons nette en vriendelijke personeel komt de kantoormeubels gewoon bij u brengen, plaatsen en eventueel monteren! Uiteraard bent u bij ons van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie (vers gemalen bonen) bespreken wij met u graag de opdracht en helpen wij u verder. Of kom gewoon vrijblijvend eens langs om kennis te maken! Bekijk onze contactpagina voor onze gegevens.

Huren kan ook!

Heeft u een tijdelijke kantoorinrichting nodig? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van ons verhuuronderdeel: WRKPLK.

 

× Kan ik u helpen op WhatsApp?